Оцени модела тук:
- / 6

Текуща оценка: 5.3 / 6
Гласували: 3

Sony Xperia Z3 Ревю / Review

Абонирай се за SVZMobile:
Този материал е лицензиран под Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License .