Оцени модела тук:
- / 6

Текуща оценка: 3.5 / 6
Гласували: 2

Samsung B550 Xcover 3 Ревю / Review

Абонирай се за SVZMobile:
Този материал е лицензиран под Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License .