Оцени модела тук:
- / 6

Текуща оценка: 4.6 / 6
Гласували: 5

IPhone 6s Ревю / Review

Абонирай се за SVZMobile:
Този материал е лицензиран под Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License .